inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
 

Inferno Nettverk A/S

Inferno Nettverk A/S er et programvareselskap som tilbyr konsulenttjenester relatert til UNIX og embeddede systemer.

Firmaet ble grunnlagt i 1997 av et par sivilingeniør og doktorgrad venner. Vi leide kontorer i Forskningsparken i Oslo fra 1998 til 2017. I 2017 flyttet vi over veien og til kontorer hos Norsk Regnesentral.

Vi har utviklet programvare i mange år, og kan med noe stolthet også si at programvaren vår i dag er i bruk hos noen av de største selskapene i verden, inkludert bl.a. IT-selskaper, finansselskaper, og forsikringsselskaper.

Stifterene har sin bakgrunn fra R&D i små og store internasjonale firmaer og forskning i akademia. I Inferno Nettverk har vi som mål å beholde det beste ved begge disse forskjellige miljøene; vi kombinerer ambisiøs forskning med eksakte prosedyrer for programvareutvikling, testing, og publisering av programvare, for utvikling av nye applikasjoner og programvare av høy kvalitet.

Vi har også vært noe involvert i open source, og Inferno Nettverks ansatte har gjennom av årene bidratt med kode til flere open source prosjekter, inkludert Ethereal/Wireshark, Netperf, og OpenBSD.

For våre personvernerklæringer, se vår oversiktsside for personvernerklæringer.


Copyright © 1998-2023 Inferno Nettverk A/S