inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
 

Personvern -- Blog kommentarer

Dette dokumentet beskriver hva vi, Inferno Nettverk A/S, samler, lagrer og bruker informasjon om deg når du bruker våre websider til å kommentere på et blog-innlegg. Informasjonen i dette dokumentet gjelder fra 1. mai 2018.

Generelt

Kommentarer til våre blog-innlegg skrevet inn via skjema for kommentarer på være websider blir publisert og blir en permanent del av artikkel-siden. Informasjon du ikke ønsker at skal bli offentliggjort bør ikke bli plassert i navn- eller kommentar-feltene. Ved å sende oss en kommentar aksepterer du at vi publiserer kommentaren. Vedlagte epostadresser blir bare brukt for å eventuelt sende deg en epost angående kommentaren og vil ikke bli publisert.

Hvis du sender oss en kommentar vil informasjonen du har vedlagt blir lagret sammen med adressen kommentaren ble sendt fra og tidspunktet den ble sendt. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne svare på kommentarer som inkluderer en epostadresse og for å overvåke maskinene våre for eventuelle problemer.

Inferno Nettverk A/S forbeholder seg retten til å ikke publisere kommentarer, og å fjerne allerede publiserte kommentarer uten varsel.

Sikkerhet

Vår websider og skjema for å sende oss informasjon er tilgjengelig via både vår krypterte (https) og vår ikke-krypterte (http) web server.

Mottatt informasjon beskyttes ved å bli lagret på krypterte filsystem, med kryptering også brukt på sikkerhetskopier av informasjonen.

Blog kommentarskjema

Informasjon vi mottar når noen sender oss en kommentar blir lagret som dokumentasjon på at vi kan sende deg en epost angående kommentaren, hvis en epostadresse er inkludert med kommentaren.

Epostadresser i kommentarskjema, hvis de blir brukt, blir bare brukt for å følge opp innholdet i kommentaren. Vedlagte epostadresser blir ikke delt med tredjepart og vil ikke bli brukt ved sending av urelatert informasjon.

Informasjonstilgang, oppdateringer og sletting

Du kan be om kopi om det vi eventuelt har av informasjon om deg, og kan be om at denne informasjonen blir slettet eller oppdatert.

Hvis du har spørsmål angående vår håndtering av personvern og personopplysninger, ta kontakt med policy@inet.no. For å etterfølge eventuelle forespørsler om personopplysninger vi kan ha om det kan det være vi vil måtte be om ekstra informasjon for å bekrefte din identitet.

Du har rett til å klage til datatilsynet på behandling i strid med norske personvernregler.


Copyright © 1998-2019 Inferno Nettverk A/S