inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
Relaterte linker:
 

Inferno Nettverk presenterer Barefoot versjon 1.4.1

  Barefoot prosjektet. Mandag, 27. januar 2014.

Inferno Nettverk A/S annonserte Barefoot versjon 1.4.1.

Barefoot er en såkalt port bouncer, et verktøy for å videresende nettverkstrafikk. Programmet kan brukes for både TCP og UDP trafikk og gjør det mulig å offentliggjøre mange forskjellige tjenester via en enkelt IP-adresse, mens de egentlige tjenestene kjøres på andre maskiner. Dette skjuler den interne sammensetningen i en organisasjon eller bedrifts nettverk, og gjør det enkelt å gjøre endringer i hvilke maskiner som brukes til å tilby offentlig tilgjenglige tjenester.

Nytt i versjon 1.4.1 er støtte for IPv6. Session modulen er også byttet ut med en mer fleksibel løsning som også støtter begrensninger på hvor mange forbindelser som blir opprettet i løpet av et gitt tidsintervall, eller per-avsender, samt støtte for overvåkning av nettverkstrafikken for å oppdage evt. problemer i nettverket.

Barefoot distribusjonen inneholder all programvare nødvendig for å sette opp en port bouncer og videresende trafikk. Barefoot støtter også videresending via en proxy server som SOCKS, som gir mange muligheter for avanserte konfigurasjoner, enkelt ivaretatt på ett sted. Støtte for avansert logging og adgangskontroll gir fleksibilitet som ikke enkelt er mulig i hardware- eller kernel-baserte løsninger.

Barefoot er fritt tilgjenglig, med kildekode distribuert under en BSD lisens.

Inferno Nettverk A/S er et Oslo-basert selskap som leverer tjenester knyttet til utvikling, vedlikehold og support av programvare.

Barefoot er tilgjengelig via FTP og HTTP.Copyright © 1998-2019 Inferno Nettverk A/S