inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
Relaterte linker:
 

Inferno Nettverk lanserer versjon 1.4.1 av Dante

  Dante prosjektet. Onsdag, 3. september 2014.

Inferno Nettverk A/S lanserte i dag versjon 1.4.1 av Dante, et fleksibelt verktøy for nettverkssikkerhet.

Dante er en implementasjon av SOCKS standarden, en generell protokoll som kan brukes for å regulere adgang mellom forskjellige nettverk. Dante 1.4.1 er første bug-fiks versjon for 1.4.x generasjonen og korrigerer diverse feil i forrige versjon. Støtten for IPv6 er også forbedret.

Dante distribusjonen inneholder både klient og tjenerdelen av standarden og kommer med alt som trengs for å bygge SOCKS baserte nettverksløsninger. Automatisk bruk av SOCKS for applikasjoner som ikke støtter dette kan gjøres vha. socksify programmet som følger med distribusjonen, men alt som trengs for applikasjons utviklere for å legge til støtte for SOCKS i applikasjoner følger også med.

Inferno Nettverk leverer kommersielle tjenester knyttet til Dante, inkludert vedlikeholds og videreutviklingsavtaler, og kommersielle programvaremoduler som utvider funksjonaliteten.

Utviklingen av Dante har pågått i over 10 år. Programvaren er moden, stabil og brukes i dag av flere av de største selskapene og institusjonene i verden.

Dante kan hentes ned via FTP eller HTTP.Copyright © 1998-2019 Inferno Nettverk A/S