inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
Relaterte linker:
 

Inferno Nettverk annonserer versjon 1.4.3 av Dante

  Dante prosjektet. Fredag, 30. april 2021.

Inferno Nettverk A/S lanserte i dag versjon 1.4.3 av Dante, et fleksibelt verktøy for nettverkssikkerhet.

Dante 1.4.3 er tredje bug-fiks versjon for 1.4.x generasjonen og har diverse korreksjoner sammenlignet med forrige versjon, samt forbedringer til LDAP modulen.

Dante er en implementasjon av SOCKS standarden, en generell protokoll som kan brukes for å regulere adgang mellom forskjellige nettverk. Dante distribusjonen inneholder både klient og tjenerdelen av standarden og kommer med alt som trengs for å bygge SOCKS baserte nettverksløsninger. Automatisk bruk av SOCKS for applikasjoner som ikke støtter dette kan gjøres vha. socksify programmet som følger med distribusjonen, men alt som trengs for applikasjons utviklere for å legge til støtte for SOCKS i applikasjoner følger også med.

Inferno Nettverk leverer kommersielle tjenester knyttet til Dante, inkludert vedlikeholds og videreutviklingsavtaler, og kommersielle programvaremoduler som utvider funksjonaliteten.

Utviklingen av Dante har pågått i over 20 år. Programvaren er moden, stabil og brukes i dag av flere av de største selskapene og institusjonene i verden.

Dante kan hentes ned via FTP eller HTTP.Copyright © 1998-2021 Inferno Nettverk A/S