inet   Forside - Tjenester - Produkter - Firma - Kontakt - Nyheter - Blog - GDPR
English
Relaterte linker:
 

Inferno Nettverk presenterer Barefoot versjon 1.4.0

  Barefoot prosjektet. Onsdag, 16. mai 2012.

Inferno Nettverk A/S annonserte Barefoot versjon 1.4.0.

Barefoot er en såkalt port bouncer, et verktøy for å videresende nettverkstrafikk. Programmet kan brukes for både TCP og UDP trafikk og gjør det mulig å offentliggjøre mange forskjellige tjenester via en enkelt IP-adresse, mens de egentlige tjenestene kjøres på andre maskiner. Dette skjuler den interne sammensetningen i en organisasjon eller bedrifts nettverk, og gjør det enkelt å gjøre endringer i hvilke maskiner som brukes til å tilby offentlig tilgjenglige tjenester.

I versjon 1.4.0 av Barefoot er det lagt til generisk støtte for socket opsjoner, samt mulighet for å kontrollere sanntidsparametre. Det er med versjon 1.4.0 også støtte for tre av Inferno Nettverks kommersielle kodeekstensjoner, som gjør det mulig å kontrollere bruk av ressurser som båndbredde og antall sessjoner.

Barefoot distribusjonen inneholder all programvare nødvendig for å sette opp en port bouncer og videresende trafikk. Barefoot støtter også videresending via en proxy server som SOCKS, som gir mange muligheter for avanserte konfigurasjoner, enkelt ivaretatt på ett sted. Støtte for avansert logging og adgangskontroll gir fleksibilitet som ikke enkelt er mulig i hardware- eller kernel-baserte løsninger.

Barefoot er fritt tilgjenglig, med kildekode distribuert under en BSD lisens.

Inferno Nettverk A/S er et Oslo-basert selskap som leverer tjenester knyttet til utvikling, vedlikehold og support av programvare.

Barefoot er tilgjengelig via FTP og HTTP.Copyright © 1998-2019 Inferno Nettverk A/S